Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Hippe pantoffels

Hippe Huiselijke pantoffels en verbandschoenen die tevens kwaliteit en comfort bieden. Wij van home shoes ontwikkelen leuke pantoffels en voor voet- en/of teenproblemen. Het ontwikkelen van hippe pantoffels die kwaliteit bieden is onze passie. Voet- en/of teenproblemen zijn hinderlijk, maar er zijn zeker mogelijkheden om uw voet- en/of teenproblemen te verlichten. Home shoes ontwikkelde een unieke serie hippe pantoffels  voor ondersteuning en verlichting van uw probleem. In onze webshop bieden wij een ruim aanbod van super hippe pantoffels.

Bekijk hier onze hippe pantoffels voor dames >>

Bekijk hier onze hippe pantoffels voor heren >>


Onze webshop biedt u onder andere leuke pantoffels voor steunzolen en pantoffels voor inlegzolen. Onze focus is breed om het beste resultaat te behalen voor u. De focus ligt niet alleen op het maken van modieuze pantoffels, maar ook confort en kwaliteit is belangrijk voor ons. De pantoffels voor inlegzolen zijn geschikt voor de op maat gemaakte zool. Deze zool is uitneembaar. De home shoes pantoffels zijn hippe natuurlijke pantoffels door de materialen die we gebruiken. De pantoffels worden onder andere van wol gemaakt. Onze natuurlijke pantoffels zijn duurzaam. Wol is een fijn, zacht en natuurlijk materiaal wat zorgt voor een goed draagcomfort.

Wij hebben onze modieuze pantoffles laten inspireren door het fenomeen "pantoffelparade" in het Spaans: paseo; Italiaans: passeggiata, waarmee het flaneren wordt bedoeld. Dat heeft geresulteerd in een hippe kleurrijke pantoffel.Kortom wij van Home Shoes bieden u de meest hippe pantoffels. We willen dat u tevreden bent. Op creatieve wijze ontwikkelen we hippe pantoffels die, met betrokkenheid van u, zorgen voor verlichting of ondersteuning van uw voet- en/of teenproblemen.

Hippe pantoffels