Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Lekkere pantoffels voor thuis

Houdt U ook van lekkere warme voeten? Voor de komende wintermaanden zijn lekkere pantoffels voor thuis erg gewild. Bij ons heeft u altijd een ruime keuze uit kwalitatieve en comfortabele pantoffels. Bij Homeshoes heeft U keuze uit een ruim assortiment Q Fit shoes. Alle pantoffels zijn van hoge kwaliteit en erg comfortabel. Voor zowel heren als dames kunt U bij ons terecht. De verschillende soorten pantoffels variëren van lage, makkelijke instap pantoffels tot wat hogere die tot boven de enkels komen. Alle pantoffels zijn duurzaam en worden met passie ontworpen en gemaakt.

Lekkere dames pantoffels voor thuis

De Bern 2 is een veel verkochte luxe dames pantoffel. Deze lekkere pantoffels voor thuis zijn erg stijlvol en gaat vanwege zijn uiterlijk mee met de tijd. Deze mooie pantoffel is gemaakt van natuurlijke en zachte materialen. Het vele wol geeft de pantoffel een comfortabel draagcomfort.

Bekijk hier onze lekkere pantoffels voor dames >>

Lekker heren pantoffels voor thuis

Voor de heren is er onder andere de Bern 1. Een mooie stijlvolle pantoffel voor de heren die modieus door het leven willen gaan. Omdat er veel met wol wordt gewerkt, is de lekkere pantoffel voor in huis erg comfortabel om te dragen. Deze pantoffel is beschikbaar in diverse kleuren, zo kunt U kiezen wat er goed bij U past.

Bekijk hier onze lekkere pantoffels voor heren>>

Verkooppunten Homeshoes Pantoffels

Via de webshop kunt U uiteraard de pantoffels bestellen, maar als U ze liever wilt passen kan dat uiteraard. Homeshoes.nl heeft ruim 150 verkooppunten door heel Nederland waar U kan profiteren van de service en garantie. U word met zorg en passie geholpen om de juiste pantoffel te vinden. De pantoffels online bestellen en in de winkel ophalen is ook geen probleem. Als U lekkere pantoffels voor thuis zoekt, bent U bij Homeshoes bij het goede adres. Deze winter hoeft U niet thuis met koude voeten te zitten. Wij helpen U graag bij het zoeken naar de comfortabele pantoffel die bij U past.

lekkere-pantoffels-voor-thuis