Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

6 goede redenen om te kiezen voor natuurlijke Pantoffels

1. Geniet van natuurlijke warmte

Soms wilt u bij het opstaan de lekkere warmte van onder de dekens meenemen naar het ontbijt. Bij het gebruik van natuurlijke pantoffels kan dit. Gebruik de opgeslagen warmte die u in de nacht heeft opgebouwd om de voeten warm te houden in de koude ochtend. Voeten warm = lichaam warm!

2. Materialen van natuurlijke oorsprong

Bij onze pantoffels gebruiken we enkel fijne, zachte en natuurlijke materialen waarbij we u het beste comfort willen en kunnen aanbieden. Wol is de ideale stof om u dat hemelse gevoel te laten ervaren.

3. Voor elk wat wils

Natuurlijke pantoffels zijn er zowel voor dames als voor heren. Houdt u van kleurrijk of liever iets sober? U bent voorstander van een hoge pantoffel of prefereert u een laag instapmodel? Bij Q Fit Home Shoes vindt u zeker de pantoffels waar u naar op zoekt bent.

4. Alles voor uw gebruikscomfort

De volledige collectie van natuurlijke pantoffels bij Q Fit Home Shoes zijn met de handgemaakt. Voorzien van een stevige rubberen zool, zorgen ze er voor dat glij- en valpartijen tot een minimum herleid worden.

5. Bepaal zelf hoe u de natuurlijke pantoffels wil ontvangen

Momenteel hebben we ongeveer 150 dealers waar u de Q Fit Home Shoes persoonlijk kan uitproberen. Bij een online bestelling kan u in deze winkels de pantoffels zelf of door een kennis laten ophalen. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om de pantoffels bij u thuis te laten leveren. En dit op een tijdstip dat u zelf bepaald.

6. Service en garantie van Q Fit Home Shoes

Q Fit Home Shoes biedt u ook een 8 dagen retour garantie. Handig voor wanneer u per toeval de verkeerde maat zou besteld hebben. Ook hiervoor kan u bij onze klantendienst terecht. Zij helpen u dan bij het maken van de juiste maatkeuze. Q Fit Home Shoes biedt u natuurlijk nog andere pantoffels aan die uw comfort en gebruiksgemak willen verhogen. Neem dus snel een kijkje op www.homeshoes.nl en bekijk ons volledige assortiment. Bestudeer elk model dat u mooi en praktisch vindt in detail en overtuig uzelf van de kwaliteit en duurzaamheid van de producten.

na