Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Pantoffels

Bij ons koopt u de beste pantoffels van Nederland die kwaliteit met comfort combineren. Onze pantoffels zijn ontwikkeld vanuit passie en ervaring en dat merkt u. In onze webshop bieden wij een ruim aanbod van super hippe pantoffels.

Bekijk hier onze hippe pantoffels voor dames >>

Bekijk hier onze hippe pantoffels voor heren >>

Onze pantoffels zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Wij hebben onze modieuze pantoffles laten inspireren door het fenomeen "pantoffelparade" in het Spaans: paseo; Italiaans: passeggiata, waarmee het flaneren wordt bedoeld. Dat heeft geresulteerd in een hippe kleurrijke pantoffel. Kortom wij van Home Shoes bieden u de meest hippe pantoffels. We willen dat u tevreden bent. Onze pantoffels hebben zonder uitzondering een goede pasvorm en lopen heerlijk. Onze heren pantoffels zijn er in verschillende designs, materialen en maten.

Onze pantoffels beschikken over een echte zool die u serieuze ondersteuning bieden. Zodra u een mooi paar heeft gevonden in onze pantoffel webshop kunt u veilig afrekenen. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor het thuis laten bezorgen van uw nieuwe pantoffels of voor afhalen bij een van onze 150 verkooppunten in Nederland. Kiest u voor het thuisbezorgen van uw heren pantoffels dan wordt u automatisch gekoppeld aan het dichtstbijzijnde verkooppunten. Hier kunt u namelijk altijd terecht voor service en garantie. Uw bestelling wordt snel verzonden zodat u snel kunt genieten van uw aankoop.

pantoffels