Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Pantoffels grote maten

Wisselt u na een lange dag ook gelijk de schoenen met uw sloffen? Loopt u het liefst rond op zachte pantoffels waar uw voeten snel in opwarmen? Met de pantoffels van Homeshoes bent u tijdens koude dagen verzekerd van warme voeten en kunt u zonder zorgen door het huis stappen. U heeft de keuze uit gemakkelijke instap pantoffels grote maten voor zowel heren als dames, of uit hogere pantoffels die ook de enkels verwarmen. Bij Homeshoes vindt u de pantoffels die bij u past.

Gemakkelijk en snel besteld 

Vind u het maar niks om door de drukte van een winkelstraat te lopen en te hopen dat uw maat beschikbaar is? Dan bent u bij Homeshoes aan het juiste adres. In onze online shop vind u de pantoffels grote maten waar u naar op zoek bent. Daarbij staat duidelijk aangegeven welke maten beschikbaar zijn. Onze heren- en damespantoffels zijn er al vanaf maat 35 en zijn in verschillende modellen beschikbaar. Neem gerust een kijkje in onze webshop en laat uw voeten deze week nog de comfortabilteit van onze pantoffels ervaren.


Bezoek hier onze webshop voor warme pantoffels grote maten HEREN>>

Verschil tussen pantoffels en sloffen

Je ziet ze allebei voorbij komen, pantoffels en sloffen. Maar wat is precies het verschil tussen beide huisschoenen? Onze pantoffels grote maten zijn gemaakt om u overal binnenshuis te kunnen brengen, maar tegelijkertijd ook om eventjes de deur uit te gaan. Dankzij de hardere zool kunt u met de pantoffels grote maten aan gemakkelijk naar de brievenbus lopen of even de hond uitlaten. Sloffen zijn daarentegen gemaakt van zachter materiaal met een slappe zool, vooral bedoeld om alleen mee door het huis te lopen. Sloffen slijten ook sneller, waardoor u vaker een nieuwe moet kopen.

Bezoek hier onze webshop voor warme pantoffels grote maten DAMES>>

Kies de juiste maat

Pantoffels zijn ervoor gemaakt om uw voet te doen ontspannen en comfort te bieden. Als u na een lange dag thuis komt wilt u natuurlijk wel dat uw voeten rust krijgen. Daarom is het belangrijk om de juiste maat pantoffels grote maten te hebben. Een te grote pantoffel kan ervoor zorgen dat het lastig is om gemakkelijk rond te lopen en een te kleine pantoffel kan gaan knellen. Kies daarom als maat dezelfde maat als uw schoenen. Twijfelt u tussen twee maten, kies dan voor de grotere maat. Pantoffels hebben namelijk een iets dikkere vacht van binnen.

Gemaakt van zacht materiaal

De pantoffels grote maten van Homeshoes zijn gemaakt van fijne, zachte, en natuurlijke materialen. Er wordt veelal met wol gewerkt. Wol is een zeer veerkrachtige vezel waardoor uw pantoffels uiterst zacht zullen aanvoelen. Het is belangrijk dat de pantoffel gemaakt is van natuurlijke materialen omdat deze grote flexibiliteit hebben en zich hierdoor aan uw voet aanpassen. Vooral bij kinderen is het van belang dat hun pantoffels de goede maat hebben omdat de verkeerde maat pantoffels grote maten kan leiden tot een verkeerde uitlijning van de voeten. Onze pantoffels hebben een therapeutische werking waardoor eventuele druk op uw voeten snel verlicht wordt. 

bern3-3003-4-042-multi-colour