Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Warme en comfortabele pantoffels voor de koude dagen

Deze makkelijke pantoffels zitten heerlijk en comfortabel en voelen zacht aan uw voeten; u loopt op wolken. Daarnaast geven de pantoffels grip en zorgen voor stabiliteit. Het profiel van de zool van de pantoffels zorgt ervoor dat er minder kans bestaat dat uw voet zal omzwikken of dat u zult uitglijden op een gladde vloer. Hierdoor kunt u zich met meer zekerheid voortbewegen. De pantoffel heeft de voet goed vast, dus; pantoffels om makkelijk mee te lopen.

Deze makkelijke pantoffels zijn eenvoudige instappers. Ze zijn gemaakt van soepel materiaal en zijn daardoor lichter dan gewone schoenen. Hierdoor hoeft u niet te bukken of een bepaalde houding aan te nemen om de pantoffels aan te doen. Waardoor u deze makkelijke pantoffels vanuit uw bed meteen aan kunt doen om zo rustig de dag te laten beginnen.

Pantoffels om makkelijk mee te lopen zijn geliefd bij een breed publiek. Er zijn verschillende modellen ontwikkeld, voor ieder wat wils. Ook zijn er verschillende varianten, materialen, kleuren en maten waaruit u kunt kiezen. Bijvoorbeeld de pantoffels als instapmodel, die ook wel muiltjes worden genoemd, waarbij alleen uw tenen en uw voorvoet worden bedekt en de hiel niet wordt omsloten door de pantoffels zoals bij een slipper. Er bestaan ook pantoffels die zowel de voorvoet als de hiel omsluiten. Dit wordt gezien als een warme en comfortabele variant van de gewone schoen. Er zijn ook pantoffels die de mogelijkheid bieden om de onderbenen warm te houden.

De makkelijke pantoffels kunnen zowel binnen als buiten worden gedragen door het profiel van de zool van de pantoffel. Zo hebt u de mogelijkheid om met de pantoffels naar buiten te lopen, zonder dat u van schoenen hoeft te wisselen. Al met al zijn deze pantoffels om makkelijk mee te lopen, om met veel plezier te dragen en een echte musthave voor de koude wintermaanden.

Pantoffels om makkelijk mee te lopen