Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Warme pantoffels

Onze uitgebreide collectie lekkere warme pantoffels zijn perfect voor koud weer. We maken ze gemakkelijk om aan te trekken met een zachte of harde zool die niet uitglijdt op harde vloeren. U kunt bovendien kiezen voor een binnenzool van schuimrubber met fleecevoering en een redelijk hoge snit om de pantoffels extra comfortabel te maken. Wij bieden duurzame lekkere warme pantoffels aan in verschillende kleuren, maten, modellen en patronen die u verkiest. Ze komen in verschillende stijlen die beschikbaar zijn voor mannen, vrouwen en kinderen voor een goede prijs, zodat het hele gezin kan genieten van warme voeten.

Duurzame warme pantoffels

De meeste van onze warme pantoffels zijn dik. De schuimzool biedt u een pluche en beschermende zool en komt met een rubberen antisliplaag om ongelukken te voorkomen. Het zijn de beste pantoffels voor iedere gelegenheid en ze gaan twee keer zo lang mee als andere pantoffels. Of u ze nu binnenshuis of buitenshuis wilt dragen, ze bieden een en al comfort, zodat u ze de hele dag kunt gebruiken. Behalve dat deze lekkere warme pantoffels antislip zijn, zijn ze ook nog een stijlvol en beschikbaar in verschillende designs. Ze zijn comfortabel zacht en voelen warm en prettig aan aan uw voeten. Dankzij de rubberzool kunt u de pantoffels ook buiten gebruiken, wanneer u bijvoorbeeld de tuin aanveegt. Ze houden uw voeten lekker warm, de hele dag door.  De rubberen onderkant is gemaakt van een flexibele zool die de vorm van uw voeten kan behouden. Hierdoor worden de pantoffels na verloop van tijd nog comfortabeler dan dat ze al waren. Ze zijn gemaakt van licht gewicht voor eenvoudige verplaatsing door het huis en bieden goede ondersteuning, warmte en veelzijdigheid.

Bekijk hier onze warme pantoffels voor dames >>
Bekijk hier onze warme pantoffels voor heren>>

Lekkere warme pantoffels voor het hele gezin

We zijn trots om u een verscheidenheid aan mooie warme pantoffels aan te bieden voor een betaalbare prijs. Ze zijn de perfecte keuze om uw voeten warm te houden en te besparen op verwarmingskosten deze winter en geschikt voor het hele gezin.

warme pantoffels