Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Warme Pantoffels Dames

Of je ze 's ochtends met je badjas draagt of in de avond je vermoeide voeten wil verwennen, de kans is groot dat een paar pantoffels deel uitmaakt van je schoenenkast. Je hebt ze liefst zacht en warm mogen niet knellen of vervelend wrijven. Net als bij alle andere schoenen voor dagelijks gebruik is het de moeite waard om comfortabele en duurzame damespantoffels te kopen die een goede ondersteuning, warmte en veelzijdigheid bieden. Dit alles uiteraard zonder in te boeten qua stijl.

 

Comfort, vrouwelijkheid en pantoffels gaan echt samen


Onze selectie aan warme dames pantoffels houdt rekening met alle soorten voeten, maar zeker ook aan dames die daarnaast ook graag thuis op modieuze pantoffels lopen. We zijn grote fans van comfortabele en modieuze pantoffels en weten uit persoonlijke ervaring hoe geweldig sommige van onze modellen voelen. Laat je verrassen door het ruime aanbod.

 

Bezoek hier onze webshop voor Warme pantoffels Dames>>


Het uiterlijk van de producten

Bij alle producten van Homeshoes is uitstekend rekening gehouden met de esthetische waarde. Een "hip" en "modieus" uiterlijk wordt als zeer belangrijk beschouwd. Immers wilt u zich niet enkel comfortabel voelen. Er leuk uitzien is ook voor u natuurlijk nog steeds net zo belangrijk!

 

Benieuwd wat onze modieuze pantoffels te bieden hebben? Lees hier alvast de pluspunten:

Onze Warme pantoffels Dames houden de voeten op de juiste temperatuur, ongeacht in welke omgeving je bent.
Vervaardigd van natuurlijke producten
Hebben een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Warme Pantoffels houden je vloer schoon en voorkomen uitglijden

Er zijn genoeg mensen die hun schoenen zelfs binnenshuis dragen. Misschien gemakzucht of gewoonte, maar ze vergeten een ding dat de zolen waarmee ze buiten lopen vuiler zijn dan een toiletbril. Ze zijn besmet door straatvuil en bevatten miljoenen bacteriën die, wanneer je je schoenen niet uittrekt voor dat je de kamer ingaat 90% kans hebben om op de vloer te komen. Het dragen van pantoffels voor koude voeten is niet alleen vanuit comfortabel, maar ook vanuit hygiënisch oogpunt een aanrader. Laminaat, tegels of zeil op de vloer kan glad zijn ‒ vooral met alleen sokken aan. De pantoffels van www.homeshoes.nl zijn van een zool waarmee je verzekerd bent van een goede grip op de vloer. Zeker voor de ouderen onder ons kan uitglijden of struikelen desastreus zijn. Zonder een goede grip op de vloer kan een deur openen of naar de telefoon lopen al fataal zijn. Voorkom ongelukken door het dragen van pantoffels, want zeker op oudere leeftijd kun je bij een valpartij lelijk terecht komen.

 

Hoe schaft u onze producten aan?

Wij hebben u het bestellen van onze producten zo makkelijk mogelijk gemaakt. Zo hoeft u enkel te klikken op "In winkelwagen" bij het gewenste product. U kunt de bestelling vervolgens afrekenen volgens de door u gewenste betaalmethode. Bekijk je liever de producten met uw eigen ogen? Dan kunt u altijd terecht bij één van de ruim 150 winkels in Nederland. Hier zult u professioneel en vriendelijk geholpen worden met het uitzoeken van de perfecte stappers voor uw behoeftes.

3300-02-006-madrid-black