Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Pantoffels tegen koude voeten

Verwen je voeten met een paar lekkere warme pantoffels. We zijn er vrij zeker van dat we je niet hoeven te overtuigen om je comfortabele en knusse pantoffels voor koude voeten te doen dragen. Maar voor het geval je er nog niet helemaal over uit bent, is er reden genoeg dat het dragen van pantoffels ronduit heerklijk is, vooral tijdens de wintermaanden. Na het van buiten komen uit guur weer, is het een genot om heerlijk warme pantoffels om je voeten te laten glijden, zeker ook voor de wat ouderen onder ons die een wat mindere bloedsomloop hebben.

Voorkom koude voeten en griep met warme pantoffels

Stel je eens voor, na een frisse buiten wandeling thuis komen zonder daarna iets te hebben om aan te kunnen trekken om je voeten lekker in te warmen. Voor degene die geen vloerbedekking hebben en direct op de houten vloer of laminaat moeten lopen, is het vragen om steenkoude voeten. Dan loop je niet alleen buiten met een natte neus, maar ook binnen. Het is niet alleen het ‘oma weet wat goed voor je is’ verhaal die waarschuwt dat je met koude voeten meer risico loopt op verkoudheid en griep. Studies wijzen uit dat, wanneer je voeten koud worden de weerstand tegen virussen en ziekten afneemt. Koude voeten zorgen ervoor dat de bloedvaten in de neus samentrekken. Het is een ingebouwde beschermende reactie van het menselijk lichaam die het warmteverlies vertraagt om je warm te houden. Witte bloedcellen die infecties bestrijden zullen hierdoor op deze plekken minder aanwezig zijn om virussen te bestrijden. Het dragen van pantoffels voor koude voeten doen je weerstand vergroten, wat van essentieel belang kan zijn voor de ouderen onder ons.

Bekijk hier onze hippe pantoffels voor dames >>

Bekij hier onze hippe pantoffels voor heren >>

Warme Pantoffels houden je vloer schoon en voorkomen uitglijden

Er zijn genoeg mensen die hun schoenen zelfs binnenshuis dragen. Misschien gemakzucht of gewoonte, maar ze vergeten een ding dat de zolen waarmee ze buiten lopen vuiler zijn dan een toiletbril. Ze zijn besmet door straatvuil en bevatten miljoenen bacteriën die, wanneer je je schoenen niet uittrekt voor dat je de kamer ingaat 90% kans hebben om op de vloer te komen. Het dragen van pantoffels voor koude voeten is niet alleen vanuit comfortabel, maar ook vanuit hygiënisch oogpunt een aanrader. Laminaat, tegels of zeil op de vloer kan glad zijn ‒ vooral met alleen sokken aan. De pantoffels van www.homeshoes.nl zijn van een zool waarmee je verzekerd bent van een goede grip op de vloer. Zeker voor de ouderen onder ons kan uitglijden of struikelen desastreus zijn. Zonder een goede grip op de vloer kan een deur openen of naar de telefoon lopen al fataal zijn. Voorkom ongelukken door het dragen van pantoffels, want zeker op oudere leeftijd kun je bij een valpartij lelijk terecht komen.

pantoffels-tegen-koude-voeten